Haber
İzmir’de kavurucu sıcakta kuru domates mesaisi başladı

-
Türkiye’nin kurutulmuş domates üretim merkezlerinden İzmir’in Torbalı ilçesinde başlayan kuru domates mesaisi sergi alanlarını kırmızıya bürüdü.
-
Bölgede nisan ayında ekimi, temmuzda ise hasadı yapılan domatesler, kamyon veya traktörlerle Torbalı Ovası’ndaki tarlalara getiriliyor.
-
Tarım işçileri tarafından ikiye bölünerek örtülerin üzerine sıralanan domatesler, müşteri talebine göre kükürtlü veya tuzlu olarak 1 hafta güneş altında bekletilerek kurutuluyor.
-
* Haberin fotoğrafları AA tarafından servis edilmiştir.
-
-
-
-
-
-
Haber Kaynak : HTHAYAT.HABERTURK.COM
“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”